Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » Düğün Çorbası

Düğün Çorbası

Written By Admin on 27 Aralık 2015 Pazar | 02:51


Türk Mutfağı Süre: 30dk



MALZEMELER


1  litre et suya yaklaşık 8 bardak 250 gr kuzu eti
125 gr un 1 bardak silme için

1 yemek kaşığı tereyaği Tepeleme içn
½ yemek kasigi tuz 2 çay kasigi kirmizibiber Terbiyesi:2 yumurta sarisi
1 adet limon





YAPILIŞ TARİFİ


1-Kusbasi dogranmis eti yeterince suyla pisirin.

2-Unu bir bardak soguk et suyuyla karistirip bulamaç yapin.

3-Kalan et suyunu kaynatin, pisen eti ve suyunu katin.Hazirladiginiz bulamaci azar azar katarak yedirin.Tuz koyun, 10 dakika pisirin.
4-Terbiyesini yapin.Servisten önce üzerine kirmizibiberli yag gezdirin
SHARE

About Admin

0 yorum :

Yorum Gönder