Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » Tavuk Çorbası (Sebzeli)

Tavuk Çorbası (Sebzeli)

Written By Admin on 27 Aralık 2015 Pazar | 02:39



Mutfak: Türk Süre: 40 dk


MALZEMELER


10 bardak tavuk suyu

250 gr karisik sebze (kabak, fasulye, havuç) 1 tavuk gögsü


1  yemek kasigi tereyagi

½ bardak un 1 bardak süt




YAPILIŞ TARİFİ


1-Sebzeleri küp seklinde dograyin, 1 kasik yag ve üzerini örtecek kadar tavuk suyuyla atese koyun. Kisik ateste yumusayincaya kadar pisirin.

2-Unla sütü birbirine karistirin, bu karisimi kaynayan sebzelere katin, artan tavuk suyunu da koyup 10 dakika kaynatin. Sonra kiyilmis tavuk eti ve tuz atip indirin.
SHARE

About Admin

0 yorum :

Yorum Gönder